1. Anasayfa
  2. Diğer Araçlar

Jaguar I-Pace Fiyat Listesi 2022

Jaguar I-Pace Fiyat Listesi 2022
0

Jaguar I-Pace versiyonlarından farklı olarak tamamen elektrik ile çalışabilen bir tasarıma sahiptir. 90 dakika içerisinde yüzde seksene yakın şarj olabilmektedir. Bu heyecan verici tasarım iç tasarımındaki farklılık ve canlılık ile de dikkat çekiyor.

 Jaguar I-Pace Fiyat Listesi

Jaguar I-Pace

Donanım PaketiMotorWLTP Menzili +Azami Anahtar Teslim Satış Fiyatı (TL)**
SEEV400470 KM1.687.235
HSEEV400470 KM1.859.043

Jaguar I-Pace Fiyat Listesini incelediğimize göre tasarım ve teknik detaylara değinelim.

Jaguar I-Pace Dış Donanım Özellikleri Nelerdir?

Jaguar I-Pace dış özellikleri sürüş profiline belirli bir ivme kazandırıyor. Şehir içi kullanımlarda ortalama 27 kilometre hız yapılabilmektedir. Aracın jant genişliği 18 inçtir. Farklı renklerde üretimi gerçekleşen jaguar’ın I-Pace modelinde renkler; Aruba, Ateş kırmızısı, Borasco grisi, Eiger grisi, Fuji beyazı, Siyah inci, Endos gümüş, Kaldera kırmızısı, Portofino mavisi, Santorini siyahı, Sezyum mavisi, Yulong beyazı olarak adlandırılmaktadır.

Aracı şarj etmek istendiğinde özel şarj otomasyonları kullanılabilir. Yol üzerinde yer alan bölgeler yaklaşık 40 dakikada % 80-85 civarı şarj elde edilebilir. Evdeki elektrik sistemi kullanılarak yapılacak şarjlarda tam kapasite dolu oranı için 10 saat beklenmesi gerekir. 4 tekerlek çekiş gücü bulunur.

Audi A3 Fiyat listesi için tıklayın.

Jaguar-I-Pace Fiyat Listesi

Jaguar I-Pace İç Aksamlarının Özellikleri Nelerdir?

Jaguar I-Pace iç özellikleri detaylarda saklı bir performans sağlıyor. Şarj olabilme özelliği ile dikkat çeken bu modelde aracın tek seferde şarj edilmesi ile 470 kilometre yol alınabilmektedir. 5 farklı kapısı bulunan bu modelde bagajın genişliği daha da artırılmıştır. 656 litrelik bir alan hacmine sahiptir. 5 ve 10 inçlik olmak üzere iki farklı LCD ekran alanı bulunur. Aracın daha da opsiyonel hale gelebilmesi için yer ile teması arttırılarak havalı bir süspansiyon özelliği kullanılmıştır. Bu özellik sayesinde hızlı kullanımlarda aracın yemeli temas etme oranı artmaktadır. Elektronik olarak kontrol edilebilmeye fırsat tanıyan amortisörler aracın hassasiyetlikten oluşan dengesini korumayı sağlar.

Jaguar I-Pace motoru 400-hp gücüne sahiptir. 696 nm tork üretim kapasitesi bulunuyor. Elektrikli ve otomatik vitese sahiptir. Şarj edilebilir bataryasının 8 yıllık garanti süresi bulunur. Motor alanı sabitlenmiş ve mıknatısla senkronik hale getirilmiştir. 4 çeker özelliğine sahip olan bu aracın elektrik kapasitesinden maksimum verim elde edebilmek amaçlanmıştır. Aracın en can alıcı noktalarından biri otomatik bir şekilde motor ve fren ayarının yapılabilmesini sağlayan adaptif yüzey tepkisi özelliğini barındırıyor olmasıdır. Her türlü zeminde kıvrak bir manevra ile kendi kendine ayarlamaları yapabilmektedir. Bu durum kaygan yüzeylerde oluşabilecek korunma sistemlerinde önüne geçmektedir.

Bu gönderiye oy verin!

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir