1. Anasayfa
  2. Diğer Araçlar

2021 Skoda Karoq Fiyat Listesi

2021 Skoda Karoq Fiyat Listesi
0

Yeni nesil araçları ile beklentileri karşılayan araç, model ve özellikleri ile karşınıza çıkan Skoda, en yeni modellerini en üstün nitelikler ile kullanıcılara sunmaya devam etmektedir. Tercih edebileceğiniz seçeneklerden bir tanesi de, son dönemlerde adından en fazla söz edilen, hakkında en fazla araştırma yapılan Skoda Karoq olarak dikkat çekmektedir. Bu yazıda sizlere araç ile ilgili gereken bilgileri aktarmaya çalışacağız.

2021 Skoda Karoq Fiyat Listesi

2021 Skoda Karoq fiyat listesi Ekim ayı itibari ile şu şekilde;

1.5 TSI ACT 150 PS DSG özellikleriyle Premium paketi 446.400 TL iken Prestige paketi 487.900 TL’dir.

skoda karoq fiyat listesi

 

Ayrıca Skoda Karoq Engelli İndirimi ve diğer Skoda araçlarının indirimli fiyatlarını görmek için tıklayabilirsiniz.

2021 Skoda Karoq Özellikleri

Konuyu fazla uzatmadan, hemen özellikler hakkında sizlere bilgi verelim.
Dijital gösterge paneli dikkat çekici özellikler de bulunmaktadır. Klasik otomobil tasarımlarına göre farklı bir bakış açısı getirdiğini söylemek mümkündür. 1280X480 piksel çözünürlük ve oldukça yüksek kaliteli konforu kullanıcılara sunmaktadır. Kaliteli ekran anlayışının yerine, telefon özelliği, ses özelliği, sürüş verileri, destek sistemleri ve araç durumu dahil edilmiştir. İstediğiniz parametreye kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. İhtiyacınız olan her türlü veriye, hızlı bir şekilde erişim sağladığınızı göreceksiniz.

Tasarım üzerinde bir inceleme yaptığınızda, kompakt bir tasarım ile Skoda Karoq markasının karşınıza çıktığını görebilirsiniz. Dinamik oranlar sağlanmış, güçlü bir görünüm ile birlikte, cesur bir duruş sergilenmiştir. İsterseniz şehir içinde, isterseniz şehir dışında konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Düşündüğünüz, tasarladığınız, hayal ettiğiniz her türlü ortamda, dikkat çeken bu araç ile ihtiyaçların giderildiğini tespit edeceksiniz.
Teknolojik özelliklerine bakıldığında, güvenlik asistanları ile kolaylık sağlandığını, konforun ön planda tutulduğunu, park etme sorununun tamamen ortadan kaldırıldığını görebilirsiniz. Güvenli seyahat için yenilikçi teknolojiler kullanılmıştır. Şerit takip asistanı devreye alınmıştır. Şerit işaretlerini aktif 1 şekilde tanımaktadır. Dikiz aynasına bir kamera konumlanmıştır ve şeritten bir sapma olması durumunda doğru şeride dönebilmeniz amacı ile size oldukça nazik, hafif bir direksiyon hareketi yansıtılmakta ve uyarı verilmektedir. Araç, şerit içerisine kendini otomatik olarak hız sağlamaktadır. Ayrıca ilave önlem anlayışında, görsel mesaj almanız, sesli mesaj almanız yani bunları ekranda görmeniz de mümkün olacaktır.

2021 Skoda Karoq Fiyat Listesi
Ön bölge asistanı şeklinde bir özellik dahil edilmiştir. Bu özellik nedir? Olası bir tehlike durumunda algılama sensörleri devreye girmektedir. Şehir içi acil frenleme sisteminin yani takip asistanı devreye girdiği görülecektir. Önünüzde yer alması muhtemel bütün riskler, sensör tarafından izlenmektedir. Aracın yani ön tarafta bulunan aracın hızı takip edilmektedir ve takip mesafesinin korunması sağlanmaktadır.
Kör nokta takip sisteminin güvenlik aşamasında gündeme getirildiği görülecektir. Kör nokta takip sistemi, kör noktaya bir araç yanaştığında bunu bilmenizi sağlayacak ve şerit değiştirmenize yardımcı olacaktır.
Geri manevra uyarı sistemi, yine bu araca dahil edilmiştir. Arkanızı kolladığı da söylemek mümkün olabilir. Arka bölümden ya da yan bölümden yaklaşan bir araç bulunuyor ise, sesli bir sinyal ile sizleri uyaracaktır. Gerek duyulması halinde çarpışmanın önlenmesi amacı ile fren sistemi otomatik olarak devreye girecek yani araç otomatik olarak fren yapacaktır.

Sıkışık trafik asistanı şeklinde ekstra bir özellik gündeme getirilmiştir. Hız sabitleyici kullanılmaktadır. Şerit takip asistanı ile birlikte çalışan bir özelliktir. Çok sıkışık bir trafiğe girdiğinizde dahi, sürüş deneyimi sizlere yaşatılacaktır.
Park etme özelliği de birçok kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Otomatik park asistanları şeklinde bir uygulama bulunmaktadır. Önden çapraz park yapma imkanını sağlamıştır. Paralel park yapma imkanını sağlamıştır. Paralel park yerinden çıkma imkanını sağladığı görülmektedir. Özellikle park sorunu yaşayanlar için, eşsiz bir fırsat olduğunu söyleyebiliriz.

Konfor anlayışına gelindiğinde, Skoda Karoq markasında konfor asistanı özelliğinin bulunduğunu göreceksiniz. Bu nedir? Adaptif hız sabitleme özelliğini kullanacaksınız. Araçta sensörler bulunmaktadır. Bu sensörler sayesinde ayarlamış olduğunuz mesafe gündeme geldiğinde, hızla, otomatik olarak frenleme sistemi devreye girecektir. Önünüzde bulunan araç ile aranızdaki mesafeyi, güvenli mesafeyi koruyacaktır. Motor gücünü ayarlayacaktır. Ayrıca trafik durumuna bağlı olacak şekilde, frenler tamamen otomatik olacak şekilde hızlanacak ve hızı düşürülecektir. Radar tabanlı seyir kontrolü devreye girecek ve uzaktan kumanda özelliği ile birleştirilecektir.

İç ve Dış Dizayn Tasarım

İç dizayna bakıldığında, bilgi ve eğlence sistemleri ile karşılaşacaksınız. Mültimedya ekranı, akıllı telefon üzerinden kullanma şansına sahip olacaksınız.
Acil durum butonlarını yerleştirildiğini tespit edersiniz. Ciddi bir kaza ile karşı karşıya kalmanız durumunda, sol tarafınızda yer alan kırmızı düğme kullanılacaktır. Acil arama yapacaksınız ve servis atölyesine bağlantı sağlayacaksınız.
Usb bağlantı portunu kullanabilirsiniz. Bu sayede, farklı görsel destekleri almanız mümkün olacaktır.
2 bardak tutuculu, arka kol dayama ünitesi, tek el ile açma imkanına sahip 2 bardak tutuculu ön kol dayama ünitesini göreceksiniz. Ön koltuk arkasında katlanabilir masalar bulunmaktadır.
Kablosuz şarj özellikli telefon gözü de yerleştirilmiştir.

2021 Skoda Karoq Fiyat Listesi
Virtual pedal özelliği, katlanabilir çeki demiri, müzik sistemi, tablet tutucu özelliği de ekstra konfor veya teknoloji seçenekleri olarak karşınızdadır.
Anahtarsız giriş çıkış ve çalıştırma sistemi bulunmaktadır.
Elektronik park freni yer almıştır. Elektronik çocuk kilidi ile birlikte, ısıtmalı direksiyon simidi de yine sizlere sunulan ekstra konfor özellikleri arasındadır.
Taşıma aparatları, kaydırılabilir bagaj örtüsü, bagaj file aparatı, bagaj askısı yine tercih edebileceğiniz seçeneklerdir.

2021 Skoda Karoq Fiyat Listesi

Skoda Karoq Güvenlik Teknolojisi

Güven anlayışında, oldukça akıllı çözümlerin sunulduğunu göreceksiniz. Hemen şunu belirtelim, bu araç benzinli ve dizel olarak, 2 motor versiyonu ile sizlere sunulmaktadır. Benzinli araçlar 1,5 motor sistemi ile çalışacak, enjeksiyon ve turbo şarj sayesinde yüksek motor gücü elde edilecektir. Dizel araçlar, 1,6 motor yakıt püskürtme sistemiyle donatılmış durumda bulunmaktadır. Düşük yakıt sistemi seviyeleri ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Skoda Karoq güvenlik teknolojisinde yazı içeriğinde de bahsettiğimiz, güvenlik asistanları kullanılacaktır. Detayları anlaşıldığı şekilde, şerit takip asistanı, ön bölge asistanı, kör nokta tespit sistemi, geri manevra uyarı asistanı, sıkışık trafik asistanı gibi özelliklerin kullanımda olduğunu görebilirsiniz.

2021 Skoda Karoq Fiyat Listesi

Bu gönderiye oy verin!

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir