Oyak Araba Kampanyası 2021 Fiyat Listesi
Oyak kampanyası 2017
68

Oyak araba kampanyası 2021 fiyat listesine yönelik heyecanlı bekleyiş devam ediyor. OYAK araç kampanyası 2021 fiyat Listesi avantajlı rakamları bünyesinde barındıracak mı?  OYAK Kampanyası 2021 ne zaman başlayacak ve otomobil fiyatları ne kadar olacak?

Almış olduğumuz duyumlar kapsamında Ekim sonlarına doğru başlayacak olan OYAK araba kampanyası 2021 yılına yönelik bütün gelişmeleri sizler için derledik. En net yalın ve doğru bilgilere, gelişmeler kapsamında sürekli güncellenen sayfamız kapsamında ulaşabileceksiniz.

İşte her haliyle Oyak Renault 2021 Araç kampanyası

Oyak Araba Kampanyası 2021 Fiyat Listesi

Oyak kampanyası 2021
Oyak kampanyası 2021

Oyak araba kampanyası 2021 Fiyat listesi kampanya kapsamında ilgili tarihin başlangıcıyla birlikte OYAK kuruluşu tarafınca üyelerine ilan edilmektedir. Oyak araba kampanyası 2021 yılında da oldukça avantajlı fiyatlarla geleceğinden hiç şüphe yok. Her yıl binlerce Oyak üyesi bu kampanyadan yararlanarak oldukça avantajlı koşullarla otomobil sahibi olabilmektedir. Hatta durum öyle bir aldı ki üyeler aldık otomobili avantajlı bir şekilde satın alıp, yüksek kâr marjı koyarak hiç binmeden otomobil ilan sitelerinde satışa koymaktadırlar.

Oyak renault araba kampanyası 2021 fiyat listesine resmi olmasa da gayri resmi yollardan fiyat özelinde dedikodular yayılıyor. Oyak araba kampanyası 2021 ‘nin açıklanmasıyla birlikte kampanya kapsamındaki bütün detayları sizlere buradan aktaracağız. İşte analizlerimiz sonucunda ortaya çıkan ve erişim sağlayabildiğimiz gayri resmi olan takribi rakamlar.

Oyak Dacia Kampanyası 2021 Fiyat Listesi

Oyak Kampanyası 2021  Fiyat Listesi takribi olarak aşağıdaki rakamlar kapsamında satışa sunulması beklenilmektedir.

Otomobil Cinsi – StepwayOtomobil Fiyatı
Sandero Comfort  65 Beygir 1.0 Sce Benzinli – Maneul Vites144.000
Sandero Comfort 90 Beygir1.0 Sce –Turbo Benzinli – Manuel Vites151.900
Sandero Comfort 1.0 100 Beygir Sce – LPG’li – Manuel Vites164.900
Sandero Comfort 1.0  90 Beygir X-Tronik Sce – BenzinliOtomatik Vites166.900
Sandero Prestige 1.0  90 Beygir X-Tronik Sce – BenzinliOtomatik Vites176.000
Otomobil Cinsi- DusterOtomobil Fiyatı
Duster Comfort 1.5 Blue dCi  4×2 E6DFull 95 BG:  – Dizel – Manuel Vites261.000
Duster Comfort 1.5 Blue dCi 115BG –  4×4 Dizel – Manuel Vites274.000
Duster Prestige 1.0 ECO- G – 100 bg 4×2 E6DFull – Benzinli Tüplü – Manuel Vites192.000

Rakamlar takribidir. Kampanya henüz başlamadığı için net rakamlar açıklanamadı. Kampanya başladıktan sonra asil fiyat listesi anında tarafınıza aktarılacaktır.

Yukarıda bilgisini aktardığımız Duster araçlar dışında Renault araçların fiyat baremi ortalama aşağıdaki rakamlar kapsamında seyredecektir.

Oyak Renault Araç Kampanyası 2021 Fiyat Listesi

Oyak Renault Araç kampanyası fiyat listesi, kampanya henüz resmi olarak başlamadığı için tahmini ve söylentiler kapsamında aktarılmıştır. Kampanyanın açıklanmasıyla birlikte öncelikli ve en doğru bilgileri edinmenin ayrıcağını yaşayacaksınız.

  • Renault Megane 2021 Icon Donanım Otomatik Vitesli 1.5 Blue dCi EDC şanzımanlı 115 bg araç: 310.592 TL
  • Megane 2021 Joy Donanımlı Otomatik  Vites ve 1.3 TCe benzinli motor 140 bg: 280.410 TL
  • Clio 2021 Icon Donanımlı Otomatik Vites 1.3 TCe Benzinli EDC vites kutusu 130 bg: 240.900 TL

OYAK Renault Kampanyası 2021 Ne Zaman Başlayacak?

Oyak kampanyası 2021 Ne Zaman?
Oyak kampanyası 2021 Ne Zaman?

OYAK Renault Kampanyası 2021 ne zaman başlayacak, herkes sabırsız bir şekilde beklenti içinde. Aslında kampanyanın Temmuz ayı içinde başlayacağına dair ciddi dedikodular dolanıyordu. Fakat ülkemizdeki pandemi durumu otomotiv sektörünü de ciddi anlamda tedbirler almaya yöneltti. Bu kapsamda kampanyanın yayılımlı bir şekilde devam edeceği öngörülmektedir. Takribi olarak Aralık 15’e kadar uzanan süreç, üyelerin sicil numarasındaki rakamlar baz alınarak dağıtılacak. Kampanyanın başlangıç tarihi Ekim sonları olarak planlanmaktadır. Bu sayede de yığılmaların önüne geçilmesi amaçlanmaktadır. Peki kampanya başladıktan sonra satın aldığınız aracı nasıl ödeyeceksiniz? Oyak araba kampanyası ödeme planı nasıl olacak?

Oyak araba kampanyası ödeme planı nasıl olacak?

Oyak araba kampanyası ödeme planı kapsamında her yıl düzenli olarak mevcut araç fiyatının %30 oranını peşin bir şekilde talep etmektedir. Kalan rakam üzerinden de 48 Aya kadar 0 faiz oranı sunduğu gibi, daha yüksek vadelere de düşük faiz politikası gütmektedir.

Örneklendirmemiz gerekirse,

  • 2021 Sandero Comfort 1.0 Motora sahip 65 bg benzinli bir araç için;
  • Kampanya Satış Fiyatı: 100.000 TL
  • Ödeyeceğiniz En düşük peşinat tutarı: 42.000 TL
  • Kullanacağınız kredi: 102.000 TL
  • Aylık Taktirler: 904,72 TL 36 AY ya da1.223,37 TL 48 AY olarak karşınıza çıkacaktır.

Oyak Araba Kampanyasına Nasıl Başvurulur?

Oyak araba kampanyasından kampanya başlangıç tarihinden sonra yararlanabilmek için tüm başvurular, Oyak Platform üzerinden yapılmaktadır. Seçeceğiniz otomobili sonradan değiştirebilirsiniz. Seçiminiz sonrasında illa o otomobili alacaksınız diye bir şart yok. Başvurunuz sonrasında şube tarafından aranıp kampanya detaylarına yönelik bilgilendirme alacaksınız. Orada dilediğiniz otomobil ve ödeme şartlarını kullanabilirsiniz.

Renault Askeri Personel İndirimi Ne Kadar?

Renault askeri personel indirimi her araçta değişkenlik göstermektedir. Bazı araçlarda oldukça yüksek oranlarda indirim yapılırken bazı araçlarda daha makul seviyelerde indirim yapılmaktadır. 2021 Oyak Kampanyası Fiyat Listesi kurum tarafından açıklandıktan sonra bu konu hakkındaki detaylı çalışmalarımızı sizlere sunacağız.

Oyak Araba Kampanyasında Hangi Modeller Alınabilir?

Oyak araba kampanyasında Renault, ürün yelpazesini oldukça geniş tutuyor. Geçmiş dönemlerde En üst segment dışındaki hemen her araç kampanyada satışa sunuldu. Şu an da Renault’un en üst sekmendi Talisman ve Koleos olarak karşımıza çıkmaktadır.

Oyak araba kampanyası 2021 satışa sulanacak araç modelleri şu şekilde

Anlayacağınız bu sene, otomobil tutkunlarını yep yeni tasarımlar bekliyor. Kasalar yeni tasarlandığı için bir süre yeni bir versiyonu çıkmayacak, dolayısıyla da otomobilinizin satış rakamları aşağılara doğru ivmelenmeyecektir.

Oyak Araba Kampanyası Kullanıcı Yorumları

Oyak araba kampanyası kullanıcı yorumlarını bulunduğu, Oyak tarafından çok güzel bir tanıtım filmi çekilmiş. Şimdi de sizi onunla baş başa bırakalım.

Sonuç olarak Oyak Kampanyası 2021 Fiyat Listesi henüz kampanya başlamadığı için net olarak kimse tarafından bilinmemekte. Bizler sıkı bir şekilde Oyak askeri kişisel araba 2021 kampanyasını takip ederek gelişmeleri sizlere anında bilgilendireceğiz. Deneyim ve tahminleriniz dışında görüşlerinizi bizlere YORUM bölümünden aktarabilirsiniz. Oyak 2022 kampanyası detaylar için tıklayınız.

Aracınızı teslim aldıktan sonra Oyak üyelerine özel, çok avantajlı fiyatlarla yakıt alabilirsiniz. Konumuzu incelemek için TIKLAYIN

Bu gönderiye oy verin!

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (68)

  1. OYAK kampanyasında son durum nedir ?

  2. Merhaba, 2022 için kampanya olacak mıdır ?

  3. 2 yıl önce

    Merhaba oyak üyesiyim. oyak kampanyasından nasıl yararlanıyoruz bu yıl mart ayı oldu henüz yapılan bir kampanya yok. olacakmı. oyak platformu içinden ayrıca bir başvuruda mı bulunmamız gerekiyor yoksa direkt olarak bayiye gidip işlemlerimizi bayide mi yapıyoruz. iyi günler

  4. Merhaba oyak kampanyasından nasıl yararlanıyoruz askeri personelim oyak kampanyasından araç alabilmek için oyak platformu içinden ayrıca bir başvuruda mı bulunmamız gerekiyor yoksa direkt olarak bayiye gidip işlemlerimizi bayide mi yapıyoruz

  5. Merhaba Oyak araç kampanyası ile ilgili bilgisi olan varmı acaba

  6. 2022’ye kaldı umutlar… ne bahtsızım ya almayacak oluyorum kampanya oluyor alacak oluyorum kriz çıkıyor. :(

  7. Kıbrıs gazilerine yönelik bu sene kampanyaya dahil edilecek diye birşeyler duydum varmıdır böyle birşey acaba? Yani Kore ve Kıbrıs gazilerine bence artık önem verilmesi lazım. ülkemizde
    hiç onemi olmayan gazı olarak görülüyor. umarımm bunu dikkate alırlar kendileri ölmeden birşeyler görürler devletten.

  8. Ekimin son haftasındayız ama hala kampanya başlamadı 😔 2021 yılının bitmesine 2 ay kaldı sdc kampanya kesin olacak mı bu yıl yoksa yapmayabilirler mi

    • Bu yıl çip sorunu ve pandemi yüzünden kampanya yapmayabilirler. 2022 yılı için hazırlık yapıldığını düşünüyoruz.

      • Ben Asakeri personel değilim ama oyak fabrikasında çalışıyorum kampanyaya katılma şansım var mı acaba

  9. Merhaba ben ilk dahil olacağım kampanyaya ancak merak ettiğim iki markanın tüm otomobilleri dahilmi? Bilgisi olan varmı ? ben Renault zoe almak istiyorum

  10. Kampanya acaba vefat eden askeri personelin ailelerini kapsarmı ve kampanya ne zaman açıklanacak bilgisi olan varmı?

  11. Bankalarla aramda problem var kırmızı çizgi durumum var bu yüzden kampanyadan faydalanabilirmiyim ?

  12. Arkadaş ne kampanyaymış ya bir türlü yapamadılar geçen sene hemen duyuruldu bu sene halen gelemedi facebook gruplarında stok durumuna göre 2022 Şubat’ta olabileceği söylenmiş. Yetkililer de adam akıllı bir şey demiyor ki bir tane tarih vermek çok zor sanırım. Anlam veremiyorum.

  13. 2021 yılı içinde biz OYAK üyeleri için, araba kampanyasınin duzenlenip duzellenmiyecegi hususunda, bizleri temsil eden OYAK yönetim kurulu sayin başkan ve üyeleri, biz üyeleri bilgilendirebilirler mi?

  14. Oyak in eylül bülteninde de konu ele alınmış araç kampanyasının oyak platform üzerinden yapılacağı stoklar uygun olursa şubat 2022 den itibaren başlanacağı belirtilmekte. Stoklar yeterli olursa yanı beklenti suyami düştü mü dersiniz?

  15. Çip krizi ve pandemi sebebi ile kampanya stok durumuna göre 2022 Şubat ayında başlayacağının kararı verilmiştir. Herkese sabırlar …

  16. Arkadaşlar, az önce OYAK ile görüştüm ve artık yılda bir yapılan araç kampanyasınının bundan böyle olmayacağını, oyak platform üzerinden yıl boyunca satış yapılacağını söylediler.

  17. Efendim kur ciddi manada yükseliyor biran önce olsaydı biz üyeler olarak alsaydık.arti bir sorum var şuanda platform uygulamasında üyelere biraz indirim var,acaba tekrar kampanya yapmayıp sürekli üyelere platform üzerinden indirim mi sağlanacak ?

  18. Merhabalar Aralık’ta ki kampanyadan araç almıştım üzerinden 1 yıl geçmedi tekrardan araç alabilirmiyim yoksa Aralık 15 i bekleyip 1 yılın dolmasını bekleyeceğim.Bazi arraclarda OYAK indirimli fiyatları yazıyor şuan o şekilde almak istiyorum.

    • Aralık’ta oyak kampanyası yoktu, farklı bir kampanyadan faydalanmışsınız. Kampanya kapsamında yer yıl 1 araç alabilirisiniz. Ayrıca rakamlara taılmayın, şu an doğru dürüst satışı yapılan bir araç yok. :) Hem de hiç bir markada…

  19. 2 yıl önce

    OYAK araç kampanyasına nereden başvuru yapabiliyoruz. Tşk personeluyim direk bayiye gidip kampanyadan araç alamıyor muyuz

    • Oyak platform üzerinden başvuruyorsunuz. Daha sonra seçtiğiniz bayii sizinle iletişime geçiyor. İşlemlerinizi arama aşamasında online ya da şube ziyareti yaparak devam ettirebiliyorsunuz. Bunu da telefonda bildirmeniz gerekli.

      • 2 yıl önce

        Peki araç alımı için başvurduğumuzda herhangi bir kredi notu değerlendirmesi yapılıyor yoksa elimizde peşinat olması ve askeri personel olmamız yeterli mi?

        • Krediye başvuran kişinin kredi notu düşükse kredisi onaylanmayabilir. (Belirli bir limitin üstünde kredi kartı, kredi borcu varsa veya kara listede olma vb…)

  20. Merhaba bir şey soracam kampanyaya katılım yaptıktan sonra farzet ki 6 ay sonra aracımız alınacak,peki o süre zarfında fiyatın yükselmesi bizi etkiler mi .?

    • Merhabalar. Öyle bir şey söz konusu değil, sözleşme yapılıyor. Araç fiyatı x2 katına çıksa da bu alıcıyı bağlamaz.

      • Mrb yukarda yazdığınız Megan 1.3joy şuanda 211.5 gösteriyor platformda fiyatı 280 yazmışsınız 180 mi acaba

        • Selamlar, baktığınız manuel’dir; bu otomatik. Kaldı ki nihai liste kampanya başlayınca açıklanacak, biz de en ince ayrıntısına kadar inceleyerek sizlerle paylaşacağız. :)

  21. Gel artık gel ya beklemekten ciğerimiz soldu. :D Ekim sonunu göreceğiz anlaşılan…

    • Elimdeki arabayı da sattım bekliyoruz bakalım.

      • Piyasa yüksekken bence güzel yapmışınız. Satış dışında teslimatlar da biraz zaman alacak, bekleyişiniz biraz uzayabilir.

        • Evet haklısınız biraz fazla bekleyeceğim sanırım. Ama gün geldiğinde satmaya uğraşmak istemedim. Biraz idare edeceğim artık.

  22. İyi günler, TSK mensupları belirtilen peşinatı yatırmayı müteakip 100.000 ₺ 24 aya kadar %0 faiz ile kredi kullanabiliyor diye biliyorum. Bu kredi imkanı kampanya olmasada geçerli mi acaba?

    • Peşinat illa ki oluyor, belirttiğiniz kampanya detayları da geçen seneki kampanyada geçerliydi. Normal şartlarda öyle bir avantaj sunulmuyor.

  23. İnternetten basvuru kabul ediyorlar mi? İlla yuzyuzeyse de vekaleten birini gonderebiliyor muyuz?

    • Geçen yıl ilk kez dijital ortama taşıyıp, oyak platform üzerinden yürüttüler. Bu sene de muhtemelen benzer bir uygulama olacaktır.

  24. 3 yıl önce

    Megane sedan fiyatlari özellikle dci edc uçup gitti. Bunu neye bağliyorsunuz ? 2 sene once 220 bin bandinda olan arac suan yaklasik 500 bin oldu. Bizimde hayalimiz yalan oldu tabi

    • Artan otomobil rakamlarının da etkisi oldu. Fakat Ülkemizdeki vergi dilimleri inanılmaz seviyelere çıktı. Dizel motorlar, hele ki otomatik vitesse en üst vergi dilimine giriyor. Araba*2 vergi ödüyoruz. Firmalar bu yüzden dizel üretimini bıraktı. Alternatif peşindeler, Hybrit, elektrikli vs vs.. Hoş yakında onlara da devasa vergiler biner :)

  25. Bizde sıfır araç alamayı arzu ediyoruz ama halen bununla ilgili çalışma olduğunu tarihinin nezaman olacağı hususunun meçhul olması, bu sebeple bizim gibi diğer üye arkadaşlarımız marka model araçlara bakıp alabiliriz

  26. Askeri personelim , önden peşinat verip geri kalan krediyi nasıl çıkartıyorlar ? Ev kredisi var borcu bitmedi daha normal kredi gibi mi veriyorlar ? Ve ayda ödeme durumu 1000 ve 1500 TL yani istedimiz kadar vade yapabiliyor muyuz ?

    • Hasan Bey, Renault Finans sistemiyle bir nebze banka kredisi çekiyorsunuz. Bankayla anlaşıyorlar, ödeme sistemi belirlediğiniz rakamlar kapsamında olabilir. Ancak peşinatı yüksek tutup vadeyi uzatmanız gerekecektir.

  27. 3 yıl önce

    Merhaba, kampanyanın ne zaman başlayacağı hakkında bilgisi olan var mı acaba? Beklemekten yorulduk artık.

    • En son Ekim sonu kesin söylentisi çıkmıştı. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

  28. Tsk personeli olarak görev yapmaktayım araçtan yararlanmak için kaç sene yapmış olmam gerekio ve bu sene ne zaman araçlarla ilgili bilgi verilicek

    • Merhaba. Giriş yapmışınız artık bir süre sınırı yok, Oyak üyesi olmanız yeterli -ki siz de şu an öylesiniz

  29. 3 yıl önce

    tsk.emeklileri kampanyadan faydalanabiliyormu

  30. Oyak araba kampanyası hala açıklanmadı. Eylül ayı için umut varmı. Teşekkürler

  31. Kampanyadan alınan araçlari satmak için zaman sınırlaması varmı 1_2 yıl gibi yoksa borcu odenince satilabiliyormu.

    • 3 yıl önce

      Kredi borcu bitince sorun yok diye biliiyorum

    • Üzerine borç varsa onu kapatıp satabiliyorsunuz borç yoksa zaten direkt satabilirsiniz. Öyle satan arkadaşlarım olmuştu nakit verip aldılar biraz binip sattılar.

  32. 3 yıl önce

    ben araç almak istiyorum fakat daha sonra tekrar almam şansım var mı bi defaya mı mahsus bilgi verirmisiniz

    • Paran varsa istersen her sene kampanyadan araba al hiç sorun değil limit yok yani OYAK paraya bakıyor zaten amacı satıp elinden çıkartmak. Yani tek sefere mahsus değil, tekrar alabilirsiniz.

  33. TSK personeliyim. Geçen sene peşinat param yoktu alamadım. Bu sene peşinat param var ama kampanya yok. Her sene de yapmıyorlar. Bir umut bekliyoruz. ÖTV düzenlemesi geldi diye vazgeçmezler umarım. Tahminim Taliant için yapabilirler çünkü araç satmıyor. O yüzden en dolu paketini 231.500’den 227.000’e düşürdüler. Ötv düzenlemesinden önce geldi bu indirim. Gene satmamaya devam ederse belki bir ihtimal yıl sonuna doğru falan kampanya yapabilirler. Çok iyi bir otomobil değil ama maalesef en azından sıfır sıfırdır mantığı ile bakıyoruz artık günümüz şartlarında. Bekliyorum bakalım nasipte varsa alırız yoksa… Meçhul.

    • Furkan Bey, kampanya her sene düzenli yapılıyor. Geçen seneki rakamlar çok cazipti, bir önceki sene biraz daha rutindi. ÖTV desteğini arkalarına alıp harika bir kampanya yapabiliriler.

      • Bana her sene olmadığı söylendi. Demek ki yanlış bilgi verilmiş ya da bilgiyi veren kişi yanlış biliyor olabilir. Buna sevindim doğrusu, teşekkür ederim. Dediğiniz gibi harika bir kampanya yaparlarsa gayet iyi olur ama bakalım beklemeye devam. Hayırlısı olsun.

        • Her sene düzenli yapılıyor. Kesin bilgidir. Pandemi nedeniyle son 2 senede süreçler değişti sadece. ÖTV indirimi kapsamında çok güzel rakamlar bekliyorum ben. :)

          • Anladım teşekkür ederim. Bekliyoruz bakalım. Ağustos bitmek üzere. Eylül – Ekim gibi duyururlar inşallah. Geçen seneki gibi peşinatlar olursa kaçırmam.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir