1. Anasayfa
  2. Oyak Araba Kampanyası

Oyak kampanyası 2017 Araştırması

Oyak kampanyası 2017 Araştırması
0

OYAK Kampanyası 2017 için şimdiden heyecanlı bekleyişler başladı. Oyak Kampanyası Renault’un oyak üyelerine özel olarak sunmuş olduğu bu kampanya her yıl olduğu gibi bu senede büyük bir merakla bekleniyor. Kampanya kapsamında OYAK ÜYE VE İŞTİRAKLERİNE çok yüksek değerde indirimler ve inanılmaz rakamlarda kredi imkanları sunuluyor. Oyak üyelerine özel otomobil kampanyasının bu oldukça cazip özellikleri nedeniyle de tercih edilme oranı çok yüksek oluyor. Geçmişte bunun örneklerini defalarca yaşadık. En son 2016 yılında çok güzel rakamlarla karşılaştık ve büyük satış rakamlarına ulaşıldı. Kullanıcılar araçlarını teslim aldılar, kampanyayı kaçıranlar gözünü bu yıla dikti. Şimdi akla  2017 oyak Renault kampanyası ne zaman sorusu geliyor.. 

Oyak araç kampanya 2017  için yaşanan olaylar nedeniyle bu senelik yapılmayacağı söylense de Renault ve Oyak grubundan konuyla ilgili kesinleşmiş bir açıklama yapılmadı. Her yıl sonunda düzenli olarak yapılan kampanyanın bu yılda yapılmasını bekliyoruz.

Oyak Kampanyası 2017 Ne Zaman?

Aslında bu kampanya her sene aralık ayında başlar fakat 2016 kampanyasında şubat ayında başladığını gördük. Bu nedenle hangi ayda başlayacağı konusu büyük bir merak konusu. Fakat yeni eklenen araçların dışında Megane 4 Sedan modelinin de eylül ayında ortaya çıkaracağını düşünürsek efsane Megane’ın sedan kasası bu kampanyaya dâhil edilmesi mümkün görünüyor. Ayrıca oyak üye otomobil kampanyasında Clio 4 FAZ 2 modelini de görmek mümkün olacak.

Oyak kampanyası 2017
Oyak kampanyası 2017

Oyak Üye Otomobil Kampanyası Geçmişte Hangi Tarihlerde Yapıldı ?

Sizlere fikir verebilmesi açısından geçmiş yıllarda hangi tarihler arasında kampanya yapıldığının bilgisini paylaşalım istedik.

Oyak kampanyası 2021 ne zaman başlıyor?

  •  2013 Yılında : 25 Ocak – 26 Şubat
  • 2014 Yılında : 4 Kasım – 6 Aralık
  • 2015 Yılında ; 4 Kasım – 5 Aralık

Askeri araç 2017 kampanyası için heyecanlı bekleyişimizi sonlandıracak bir açıklama, duyum ya da dedikodu olduğundan sizlere buradan bildireceğiz. Gelişmelerden haberdar olmak için mail listemize adresinizi ekleyebilirsiniz.

Aldığımız son dakika gelişmesine göre ilgili kampanya 15.03.2017 tarihinde başlayacak. Rakamlara henüz ulaşamadık ama sizler için sıkı bir şekilde takip ediyoruz.

Not : ÖTV’deki standart dışı artış nedeniyle bu seneki kampanya rakamlarının ne yazık ki geçen yıllara göre daha yüksek olmasını bekliyoruz. Yine de Oyak Kampanyası 2017 ‘nin avantajlı rakamlarla gelmesi bekleniyor.

Bu gönderiye oy verin!

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir