1. Anasayfa
  2. Diğer Araçlar

2021 Honda Accord Türkiye Fiyatı

2021 Honda Accord Türkiye Fiyatı
0

Honda Accord model aracın Ekim ayından itibaren Türkiye’ye tekrar döneceğini biliyorduk. Bugün yapılan lansman sonrası Honda Accord’un donanım özelliklerini ve fiyatını öğrendik. Honda tarafından yapılan açıklamaya göre 2021 Honda Accord fiyatı 540.000 TL‘den başlayıp donanım seviyesine göre artacak.

2021 model Honda Accord, Türkiye içinde Executive ve Executive+ ismi verilen donanım modelleriyle sizlerin tercihine sunulacak. 2021 Accord; Kristal Siyah, Platin Beyaz, Kuvars Mavi ve Meteor Gri renk seçenekleri ile 16 Ekim 2021 tarihinden itibaren tüm Honda bayilerinde olacak.

Yeni 2021 Honda Accord Fiyat Listesi

2021 accord fiyat listesi

 

 

 

 

 

2021 Renault Fiyat Listesini Görmek İçin Tıklayın

2021 Honda Accord Özellikleri

Yeni 2021 Accord’un kaputu altındaki canavarda şu özellikler var; 1.5L VTEC turbo motor, 190 beygir güç ve 260 Nm tork. Bu güçlere sahip motor ise birleşik yakıt tüketimi 7.3 lt/100 km şeklinde. Yeni Accord opsiyonsuz olarak CVT şanzıman ile geliyor. Sıfırdan tasarlanan CVT şanzıman önceki serilere göre %11 daha düşük canlı ilk kalkış performansı olduğu belirtiliyor. Ayrıca bahsedilen CVT şanzımam D (Drive) ve S (Sport) gibi 3 farklı şekilde otomatik modda kullanılıyor. Son olarak ise artık direksiyon simidi üzerine vites kulakçıkları da eklenmiş durumda.

2021 honda accord

İç ve Dış Dizaynı

Yeni Accord; LED şeklinde gündüz farları (DRL), 6 LED bulunan kısa farı, LED sinyalleri, LED stop lambaları, fren lambaları, plaka lambası ve merkezi üçüncü stop lambası dahil tüm dış aydınlatma birimlerinin LED olduğu göze çarpıyor. 2021 Accord iki farklı jant ebatı olarak 17 inç ve 18 inç olarak sunuluyor. Usta Honda mühendisleri ile tasarlanan lastikler ise mükemmel yol tutuş kalitesi, sürüş konforu ve aynı zamanda yuvarlanma direncini azaltma konularında çok iyi durumda. Ayrıca Honda ilk defa seri üretim yaptığı bir otomobilince dış gürültüyü 6 desibel azaltan özel jantları ile Honda Accord’a şans veriyor.

2021 Honda Accord Türkiye Fiyatı

Yeni D segmenti sedan aracın iç mekan tasarımında 7 inç TFT sürücü ekranıyla birlikte sağ tarafta büyük hız göstergesi geliyor. Bu sayede bir çok önemli bilgiyi gayet okunaklı ve net şekilde kullanıcıya iletiyor. Honda denildiğinde akla ilk gelen Soft-Touch vites kumandası da iç mekan kalitesini önemli düzeyde arttırıyor. Göğüslük merkezinde ise 8 inç boyutunda dokunmatik multimedya ekranını görüyoruz. Aracın bagaj hacmi ise 570 litre. Son olarak Yeni Accord’da iki adet konum hafızası olan ve sekiz yönlü elektrikli sürücü koltuğunun yanında dört yönlü elektrikli ön yolcu koltuğu da bulunuyor.

Honda Accord Güvenlik Teknolojisi

Anahtarsız Çalıştırma Teknolojisi

Yeni Honda Accord‘un yeni güvenlik teknolojisi sayesinde artık sürücü anahtarını sadece cebinde taşıyarak anahtarsız giriş ve çalıştırma özelliklerini kullanabilecek. Sürücü araca yaklaştığında sistem devreye girerek arabanın kilidi açılıyor. Aynı zamanda anahtara gerek kalmadan yalnızca START/STOP düğmesine basmak aracın çalışması için yeterli oluyor. 2021 Honda Accord’da bulunan ve bulunduğu segment içinde başka herhangi bir bu özelliğin olmadığı diğer özellik ise uzaktan motor çalıştırma özelliğidir. Motoru uzaktan çalıştırmak için ise yapılması gereken önce anahtar üzerindeki LOCK düğmesine basmak ve sonrasında MOTOR düğmesine basılı tutmak. Böylelikle motor uzaktan çalışmış oluyor. Bu yöntem ile aracın motoru 10 dakika boyunca çalışmaya devam edebiliyor.

ABS VE Honda SENSING

4 kanallı ABS özelliğine sahip 4 tekerde bulunan disk frenleri, Elektronik Fren Güçlendiricisi ve her teker üzerinde dinamik yüke bağlı olan fren kuvvetini önden arkaya otomatik oranlayan Elektronik Fren Dağıtımı (EBD) bulunuyor. Çevik sürüş asistanı deneyimi ile ilk dönüş tepkisi ve viraj alma kabiliyetini iyileştirmek için frenler devreye giriyor. Belirgin yokuş yüzeylerde ise Yokuş Kalkış Desteği otomatik olarak devreye girip sürücüler için konforlu bir deneyim vadediyor. i-SRS sistemi sayesinde olası kaza durumlarında önden çarpışma etkisini azaltmak için ve kafa yaralanmalarının etkisini azaltmak için ön hava yastığını ve emniyet kemeri ön gergisini kontrol ediyor.

Yeni Honda Accord ile sunulan Honda SENSING ile sürücü bazı koşullarda oluşan çarpışmalardan kaçınabiliyor veya çarpma şiddetini hafifletmeyi amaçlıyor. Honda SENSING özellikleri arasında bulunan Çarpışma Hafifletici Fren Sistemi (CMBS), Şerit Takip Sistemi (LDW), Şeritte Tutma Asistanı (RDM) ve Çarpışma Uyarı Sistemi (FCW) ile sürüşü daha güvenli ve konforlu hale getiriyor.

Ayrıca sürücünün şerif içindeki konumunu koruması için geliştirilen Şerit Koruma Destek Sistemi (LKAS) ve onunla uyum halinde çalışan Elektrik Destekli Direksiyon (EPS) mevcut. Uzun yolculuklar ve yoğun trafik anları için konforu sağlamak için sunduğu Düşük Hızda Takip (LSF) ve Uyarlanabilir Hız Sabitleme (ACC) özellikleri Honda Accord’da kullanılabilir.

2021 Honda Accord Türkiye Fiyatı

 

Bu gönderiye oy verin!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir